This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

HISTORIEN

Om Treakel

Välkommen in i vår lilla värld. Nu ska vi på ett kortfattat sätt, berätta mer vilka vi är. Herrarna bakom Treakel - Danne och Tobbe.

2018 så öppnade vi Restaurang Artut i Östersund, en restaurang med fokus på öl och pizza. I februari 2019 så fick vi erbjudandet att arrangera en kombinerad öl- och lakritsprovning. ”Det här låter superkonstigt, självklart ska vi prova detta”. Alla 20 platser bokade slut på 15 minuter, så vi styrde ihop en provning till. Den bokade slut på 9 minuter.

”Finns det ett såhär stort intresse för lakrits?” Vi lurade, klurade, planerade & möblerade. Men vi fick inte till någon bra försäljningsyta i vår restaurang.

”Hepp, då får vi väl öppna en egen butik för bara lakrits då”. Sagt, och ganska snabbt gjort. I Augusti 2020 satte vi första spadtaget och började sökandet av lokal i Östersund, och sedan dess har allt bara gått väldigt fort.

22/10 – 2020 så låste vi upp dörrarna till första butiken på stortorget 8 i Östersund. 12/2 – 2021 så öppnade vi på Torggatan 4 Sundsvall. 22/9 – 2021 Öppnade vi på Drottninggatan 18 Gävle.

Vi är alltid på språng, och har hela tiden nya projekt på gång.
Högt tempo, humor och hårt arbete genomsyrar våra personligheter.
Allt vi gör, gör vi noga genomtänkt och planerat.

Hoppas att du hittar något som faller dig i smaken här i webshopen, annars är du varmt välkommen att besöka någon av våra butiker. Där är sortimentet alltid mer fluktuerande.

GRUNDARE & LAKRITSÄLSKARE

Vi är Danne och Tobbe

Tillsammans driver vi Treakel Lakritsbutik i Östersund, Sundsvall och Gävle. Vi tror att glädje, kärlek & lakrits är ett recept på ett lyckligare liv.

SE VÅRA FAVORITER

Hitta hit

Stortorget 8 Östersund

Torggatan 4 Sundsvall

Drottninggatan 18 Gävle

Måndag - Fredag 11.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 15.00 

Söndag Vilodag

Cart

No more products available for purchase

Your cart is currently empty.